myWayPoint :: FAQ
Goedemorgen, kunnen wij u helpen?

 Selecteer soort en product
product soort
product

 Gevonden:
Zumo 660: Bluetooth Headsets

NA een Firmware update

Na de firmware update is de verbinding met de headset weg en lukt het niet om opnieuw te pairen.
Als je dan in het Bluetooth menu kijkt, staat er "Wijzig" in het Audio keuze-vakje. Als je hierop klikt, dan zie je een rij rondjes waar geen tekst achter staat. (Onderaan staat er 1 met "voeg toestel toe")
Je moet nu één van die lege rondjes aanvinken en daarna "Wissen" kiezen.
Nu kun je weer een toestel toevoegen -> Bluetooth Menu -> Audio "Voeg toe" -> Headset zichtbaar maken. (zie hiervoor de handleiding van de headset.)


Scala Rider Q2 en telefoon pairen

Allereerst dien je de Bluetooth-verbinding tussen de Zumo en mobiele telefoon te verwijderen. Ook verstandig om alle audio verbindingen te verwijderen. (In het bluetooth-menu bij Audio en Telefoon drukken op "Wijzig" en hier de betreffende verbinding selecteren en dan onderin voor "wissen" kiezen.)
Schakel de Cardo Scala Rider Q2 in.
Druk de besturingsknop (rode knop) in en houd deze ingedrukt tot de Cardo Scala Rider Q2 afwisselend rood/blauw knippert (na ongeveer 6 seconden).
Zoek de Cardo Scala Rider Q2 vanuit de Zumo middels het Bluetooth-menu -> Audio "voeg toe".
(Nadat deze de Cardo Scala Rider Q2 heeft gevonden, dien je misschien een ''passkey'' in te voeren. Deze code is ''0000''.)
Vervolgens dien je de Zumo te pairen met de mobiele telefoon. Bluetooth menu -> Telefoon "voeg toe".
Wanneer dit is gedaan, kun je telefoneren via de headset.


Pairing is goed gegaan, echter geen geluid via headets, maar via de externe speaker?

Waarschijnlijk staat de instelling onder "Volume" en dan bij "Audio Output" nog op Extrene Speaker en dien je deze om te zetten naar Bluetooth Headset. Doe dit met de Zumo uit de header en herhaal dat met de Zumo in de motorsteun.


Nolan N-Com Bluetooth en de Zumo 660

De pairing van de Nolan systemen verschilt. Het in de pairings-stand zetten van de Nolan, gaat door middel van het indrukken van de middelste knop. Bij de BT 1 kit moet je de knop vast houden totdat je voor de TWEEDE keer 3 piepjes hoort, de lampjes gaan dan heel snel knipperen. Bij een BT 2 kit is het de middelste knop ingedrukt houden totdat je 3 piepjes hoort.

Hoe zie je het verschil tussen de bluetooth kit 1 en kit 2?
Wanneer de bluetooth module 15 gouden plaatjes aan de achterzijde heeft dan is het de 2e versie. Bij 10 gouden plaatjes heb je te maken met de 1ste versie.


Camos Bluetooth Headset

Met de huidige firmware versie (3.20) gaat de Bluetooth verbinding tussen de Camos en de Zumo 660 nog niet helemaal goed. Op het moment dat je MP3 aan het luisteren bent en de Zumo komt met een aanwijzing komt het geluid van de MP3 speler niet terug.
Momenteel is de enige oplossing om alleen MP3 te luisteren (volume van spraak op 0% zetten) of alleen de aanwijzingen van de Zumo 660 te horen.
We hopen dat dit met de volgende Firmware update opgelost is.
Met de nieuwste Firmware (3.30) lijkt het probleem te zijn opgelost

Artikel toegevoegd op: 12-08-2009