myWayPoint :: FAQ
Goedemorgen, kunnen wij u helpen?

 Selecteer soort en product
product soort
product

 Gevonden:
MTP settings

De nieuwe Zumo en Nuvi toestellen werken standaard als MTP apparaat.
Dit is de manier waarop het toestel herkend wordt door de computer, op het moment dat het toestel aangesloten is.
In diverse situaties is het wenselijk of nodig dat het toestel als schijf herkend wordt.


MTP settings instellen

Sommige nieuwe nĂ¼vi's en de zūmo 3x0/590 maken standaard geen verbinding in USB-massaopslag-modus, maar via het MTP-protocol. Hierdoor kan JaVaWa GMTK de bestanden op het toestel niet beheren. Gelukkig kan er bij deze toestellen wel overgeschakeld worden naar de USB-massaopslag-modus.

Zumo XT:
De Zumo XT heeft geen MTP instelling. Er is nog wel een optie om de .system map zichtbaar te maken (doe dit alleen als je weet waar je mee bezig bent). Ga naar Volume -> vinger in rechterbovenhoek tot je in de 'Diagnostics Page' komt. Kies configuration and setting kies mtp settings en zet een vinkje bij Show .System

Zumo 3x0/3x5:
Ga naar het volumescherm, en houd de rechterbovenhoek meerdere seconden ingedrukt. U krijgt dan de "diagnostics page" te zien. Ga in dit scherm naar "MTP Settings". Selecteer hier "Mass Storage Single Session" en kies "Sla op". Druk meerdere keren op de terug-knop linksonder, totdat je in het beginscherm bent.

Zumo 590/595:
Ga naar het volumescherm, en houd de rechterbovenhoek meerdere seconden ingedrukt. U krijgt dan de "diagnostics page" te zien. Ga in dit scherm "Configuration and settings"en dan naar "MTP Settings". Selecteer hier "Mass Storage Single Session" en kies "Sla op". Druk meerdere keren op de terug-knop linksonder, totdat je in het beginscherm bent.

Nuvi/Drive/Camper/Dezl:
Sommige autotoestellen reageren vergelijkbaar als een Zumo 3x0, sommige als een Zumo 590. Dit geldt ook voor de Garmin Dezl en Garmin Camper. Kijk hoe jouw toestel reageert.
Ga naar het volumescherm, en houd de rechterbovenhoek meerdere seconden ingedrukt. U krijgt dan de "diagnostics page" te zien.
Ga in dit scherm ofwel direct naar "MTP Settings" ofwel eerst naar "Configuration and settings" en dan naar "MTP Settings". Selecteer hier "Mass Storage Single Session" en kies "Sla op". Druk meerdere keren op de terug-knop linksonder, totdat je in het beginscherm bent.

mtpsetting mtpsettings

Artikel toegevoegd op: 29-09-2015