myWayPoint :: FAQ
Goedemorgen, kunnen wij u helpen?

 Selecteer soort en product
product soort
product

 Gevonden:
Hoe stel ik profielen in (colorado) ?

Zowel de colorado als de oregon maken gebruik van profielen. De scherm afdrukken zijn van een colorado, de oregon heeft een vergelijkbare indeling.
In onderstaand voorbeeld word een nieuw profiel aangemaakt en gewijzigd.
Ga naar 'stel in' en klik op enter
Ga naar wijzig profiel en klik op enter.
U ziet nu de reeds bestaande profielen. Klik nu op de 'opties' knop.
Kies voor 'stel profiel in'en klik op enter.
Scroll naar beneden en kies voor 'voeg profiel toe' . Er word nu een nieuw profiel aangemaakt met een nummer.
Selecteer dit profiel en klik op enter.
selecteer nu 'wijzig naam'. En typ de naam die u dit profiel wilt geven. Klik nu op de toets 'gereed'. Het is handig de naam zo te maken dat het overeen komt met de activiteit.
Ons nieuwe profiel is aangemaakt ( voorbeeld) , we kunnen nu de instellingen van dit profiel gaan wijzigen. Kies nu voor de 'terug' toets.
We gaan nu eerst de achter grond aanpassen, ga naar 'scherm' en klik op enter.
We veranderen nu de achtergrond, kies voor 'achtergrond' en klik op enter.
Zoek nu een nieuwe afbeelding in uw gps. selecteer deze en kies voor terug. ( De afbeeldingen die u kunt gebruiken moeten 240*400 pixels groot zijn en in de map garmin/profiles staan. Ook deze duidelijke afbeeldingen gebruiken ga naar mywaypoint .
We gaan nu de 'routebepaling' veranderen voor dit profiel. Doordat we 'Niet via de weg' kiezen hoeven we de berekenings methode niet aan te passen.
Door via 'wijzig profiel' een ander profiel te kiezen kunt u voor de diverse activiteiten profielen samenstellen. Door de duidelijke afbeeldingen te gebruiken kunt u gelijk zien welk profiel er word gebruikt. en welk profiel u wijzigt .Artikel toegevoegd op: 24-09-2008