myWayPoint :: FAQ
Goedemorgen, kunnen wij u helpen?

 Selecteer soort en product
product soort
product

 Gevonden:
Oregon 700/750: Profielen

De moderne outdoor-toestellen maken gebruik van profielen. Met een profiel kan je eenvoudig instellingen aanpassen voor bepaald gebruik.
Je kan bijvoorbeeld een profiel aanmaken voor wandelen en een profiel voor fietsen.
Per profiel kan je kiezen welke kaart actief is, welke gegevens getoond wordt en hoe routes berekend moeten worden.

Bij de Oregon 700, 750 en 750t is er veel verschil of het toestel in de modus "Activiteit" (standaard instelling) of modus "Klassiek" staat.

In de modus "Activiteit" krijg je direct bij het opstarten een scherm waar je profiel (ook wel activiteit genoemd kunt kiezen. Hier kan je naar links of rechts bladeren en zo het gewenste profiel kiezen.
Je kan van activiteit wisselen door onder in beeld het menu omhoog te halen, en op het icoon van het huisje te klikken. Je komt dan weer in het keuzemenu om een activiteit te kiezen.
 
In de modus "Klassiek" gaat het kiezen van een profiel anders.
Hier staat de uitleg voor een Oregon 700/750 in klassieke modus
de opties waar het om gaat is rood omlijnd.
ga in het menu naar 'stel in'
Scroll naar beneden en tik op "Activiteiten".
Hier worden de verschillende profielen getoond.
Tik op het profiel wat je wilt gebruiken. Kies dan de optie "Gebruik". Als de activiteiten al ingesteld zijn, is dit voldoende.
Instellingen veranderen van een profiel doe je door het desbetreffende profiel te kiezen. Vervolgens kan je via "Stel in" aanpassingen doen. Deze aanpassingen gelden alleen voor het geactiveerde profiel. Een voorbeeld van instellingen is de routebepaling.
 
Een ander belangrijk voorbeeld zijn de instellingen van kaarten. Ga naar Stel in > Kaart > Configureer kaarten. Hier wordt een ovezicht van de aanwezigen kaarten getoond. De Worldwide DEM Basemap moetijd ingeschakeld zijn. Van de overige kaarten schakel je één routerende kaart per gebied in. Bij twijfel of problemen, schakel dan één kaart in. Alle overige kaarten schakel je uit. Een kaart is ingeschakeld als de schuif naar boven staat, en uitgeschakeld als de schuif naar beneden staat. In het voorbeeld staan de verschillende kaarten aan.
 
 

Stel per activiteit de gewenste instellingen (routebepaling, kaart en dergelijk) in. Daarvoor selecteer je een activiteit en stel de instellingen in. Herhaal dit voor alle activiteiten. Eenmaal ingesteld is het voldoende om alleen een activiteit te kiezen. De bijbehorende instellingen worden dan automatisch geactiveerd.

Artikel toegevoegd op: 14-12-2016