myWayPoint :: FAQ
Goedemorgen, kunnen wij u helpen?

 Selecteer soort en product
product soort
product

 Gevonden:
POI bestanden in TomTom plaatsen met MyDrive

Zorg eerst dat je een ov2 bestand met nuttig punten hebt wat je in de TomTom wilt plaatsen.
In dit voorbeeld gebruiken we de camping- en camperplaatsen van Archies.

Ga naar TomTom MyDrive en log in met je TomTom Account.Ga aan linkerkant naar Mijn Plaatsen (het derde icoontje) en kies voor 'POI bestanden' en dan 'Importeer POI-bestand'Klik op importeer en kies het gedownloade OV2 bestand wat je op je computer hebt staan.Het POI bestand staat nu in je MyDrive account.Nu moeten we de TomTom verbinden via bluetooth met de telefoon om zo de data binnen te halen vanaf MyDrive.

Ga naar 'Instellingen' (het tandwieltje achterin het menu) en dan naar 'Bluetooth verbindingen' en kies voor 'Verbind een telefoon'.
Met het icoontje rechtsonder kun je de TomTom laten zoeken naar telefoons in de buurt (wel even je bluetooth waarneembaar zetten op je telefoon!).
Accepteer de verbinding op je telefoon en dan wordt hij gekoppeld aan de TomTom.Ga terug naar het hoofdmenu en klik op TomTom services.Log in met je TomTom account (hetzelfde account als waar je het OV2 bestand in MyDrive gezet hebt.De gegevens worden nu binnen gehaald.En je ziet direct of alles goed verbonden is. (ook de Traffic en Flits info)Ga terug naar het hoofdmenu om te controleren of de nuttige punten goed in het toestel zitten. Ga naar 'Mijn plaatsen'En klik op het bestand wat je ingeladen hebt (archies_nl in ons voorbeeld).Je ziet nu een overzicht van de ingeladen punten. Het punt wat het dichtsbij ligt (hemelsbreed) staat bovenaan in de lijst.Wil je een kaartoverzicht krijgen van de punten in de omgeving, klik dan op rechtsonder voor het totaal overzicht.Hier kun je op het betreffende icoon klikken om er vervolgens naar toe te navigeren.

Artikel toegevoegd op: 21-01-2017